Bevezető 3.0

Sziasztok!

Aki ide tévedt, az valószínűleg már ismer, és tudja, mire számíthat a bloggal kapcsolatban. Őket üdvözlöm, és további jó olvasást kívánok a megújult formában!

Aki még először jár itt, annak hadd meséljem el pár szóban, ki vagyok és miről szól elsősorban a blog.



Leon néven kóborlok a neten (teljes néven Leon121, de csak mert a Leon név gyakran foglalt). A PC Guru honlapján van egy amatőr blogom (ennek az újabb változatát olvasod most), illetve még pályázatokra is szoktam írni időnként játékteszteket. Ez a blog is hasonlókról fog szólni: játékokról. Azonban a tesztekkel szemben itt inkább a konkrét, minél részletesebb bemutatásukra törekszem. Miről szólnak, mik az újítások, mik a jellemzőik, ilyesmik, hogy ezzel segítsek eldönteni, megéri-e a befektetést az adott program. Emellett időnként várhatóak "külvilági" kitérők, zenék, könyvek, ritkán esetleg filmek is, továbbá néha általános, játékvilággal összefüggő gondolataimat is e-papírra vetem, elsősorban a magam kedvéért, de ezek sokszor jó vitaindító alapot is szolgáltatnak.

Felmerülhet a kérdés, miért jöttem át ide, ha már volt egy jól bejáratott blogom? Egyszerű: itt sokkal kényelmesebb a kezelés, valamit jobban testre szabhatom a kinézetet. Egyelőre mindenképpen párhuzamosan vezetem a két blogot: ide kerül a jobban kidolgozott változat, oda pedig a nyers szöveg. Tartalmilag nem lesz különbség. Aztán idővel kiderül, mi lesz a két blog sorsa: maradnak-e, vagy az egyiket beszüntetem. A blogba be fogom másolni a meglévő bejegyzéseket a régi helyről, felújítva, így nyugodtan szemezgessetek a régebbi írások között is!

Jó szórakozást kívánok! Bármi észrevétel van, szívesen fogadom!

Üdv: Leon

*Frissítve: a bemásolgatással végeztem, innentől jöhetnek az új bejegyzések. A tartalomjegyzék jelenleg elég csúnyán néz ki, mivel sok a cím. Idővel, ha beáll a rendszeresség, már remélhetőleg nem lesz ilyen hosszú.

5 megjegyzés:

  1. Azurus/Bladelord2009. október 22. 17:06

    Grat az új blogodhoz, azthiszem csak sok olvasót tudok kívánni hozzá. :D Nem mellesleg nagyon jó ez a fekete-vörös téma. ^^

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :) És üdvözöllek, mint első hozzászólót! Kapsz egy virtuális érmet érte. :)

    VálaszTörlés
  3. Azurus/Bladelord2009. október 22. 22:10

    Ohh...köszönöm :D kiteszem majd a virtuális polcomra ^^

    VálaszTörlés
  4. A másik helyen is olvasgattalak, ezentúl itt foglak olvasgatni.

    VálaszTörlés